Byen

Los Gigantes har en befolkning på ca 3.000 – den er vokset sammen med Puerto Santiago og La Arena. Til sammen cirka 10.000 indbyggere.

Mange af disse kan ses ved højtider og karneval, hvor der er processioner gennem byen hvor det meste af befolkningen deltager.

Der er gode indkøbsmuligheder – mange restauranter – et fint torv – og en stor havn. Vedr detaljer om de gode indkøbsmuligheder og de mange restauranter henvises til manualen og nedenstående liste.

Supermarkeder: Dino Supermarked, Lidl og Mercadona (afstande 600 m, 700 m og 1.500 m). Der er et godt udvalg og det er påfaldende billigt.

Restauranter: Juan Carlos (Michelin), KV Bar Gourmet, Punjab Sizzling, Charlies Bistro, Paraiso del Sol, Bar Luis og talrige andre.

Restauranter i nabobyer:

Puerto Santiago: La Pergola, Sweeney Todd.s fish & chips, Chicken Shark

La Arena: Pancho, Night & day, Domingo, Casa pepe

Alcala: Sauco, Chamayda,

Bjerg Tijoco Bajo: La Guinguette

La Caleta: Celso

San Juan: Aqua con sal

Costa Adeje: Mange

Bag havnen ligger en charmerende meget smukt beliggende strand med det karakteristiske sorte sand.

Der er kun et hotel i byen så turisterne bor overvejende i de mange udlejningslejligheder. Og de besøgende er de rolige – for det meste lidt oppe i alderen. De helt unge turister er typisk i Los Christianos, Las Americas eller på nordkysten.

Vedlagt kort over byerne – med en masse tal uden forklaring ! Vores lejlighed ligger i 31 og trappen op og ned ligger mellem 31 og 33.

Nr 51 er tennisbanerne.

Fra nr 79 kan man gå via mindre trappeanlæg til Puerto Santiago (genvej, som ikke er vist på kortet)

 

Foto taget oppefra – ca ved tallet 25 på kortet